Koble til My Kaspersky

Vis alt | Skjul alt

Ved å koble til My Kaspersky kan du synkronisere dataene på alle enhetene dine. Alle enheter som er tilkoblet My Kaspersky med samme My Kaspersky-konto har tilgang til samme skylagring. Datasynkronisering mellom enheter er ikke tilgjengelig hvis du ikke er koblet til My Kaspersky.

Bruken av My Kaspersky er underlagt vilkårene og betingelsene i erklæringen om databehandling for bruk av nettportalen (nettportalerklæringen). Når du kobler til My Kaspersky, bekrefter du at du godtar denne erklæringen.

Automatisk tilkobling til My Kaspersky

Kaspersky Password Manager kan koble deg til My Kaspersky automatisk, dersom du allerede har koblet til My Kaspersky på datamaskinen via ett av følgende programmer:

Logge på med automatisk innlagt legitimasjon

Manuell tilkobling til My Kaspersky

Hvis du ikke har logget på My Kaspersky via et Kaspersky-program, kan du koble til My Kaspersky manuelt.

Koble til My Kaspersky med en eksisterende konto

Koble til My Kaspersky ved hjelp av Google, Facebook og Apple

Opprette en My Kaspersky-konto fra programgrensesnittet

Hvis du ikke har mottatt en tekstmelding med en sikkerhetskode

Kom i gang uten å koble til My Kaspersky

Hvis du er ny med Kaspersky Password Manager, kan du hoppe over registreringen på My Kaspersky og begynne å bruke programmet uten det. Programmet vil av og til be deg om å koble til My Kaspersky.

Opprette en My Kaspersky-konto senere

Hvordan unngår man at forskjellige brukere får tilgang til samme hvelv?

Brukere av separate Windows-kontoer på samme datamaskin bør koble Kaspersky Password Manager til ulike My Kaspersky-kontoer. Hvis disse brukerne kobler til samme My Kaspersky-konto, kan de bruke samme lokale hvelv og skylagring. Det betyr at de deler alle passord og annen sensitiv data.